TROBADA DEL PROJECTE ERASMUS+ A FALTICENI, ROMANIA

Del 13 al 18 de març, deu alumnes de 4t d’ESO de l’escola El Cim juntament amb dues professores vam assistir a la trobada del projecte Europeu Erasmus + que es va produir a la ciutat de Falticeni, Romania. En aquesta congregació, hi vam ser convidats Catalunya juntament amb Itàlia.

Conviure amb ells ens ha fet conèixer les seves tradicions i com és el seu dia a dia amb la seva rutina, els seus costums, la seva vida familiar, escolar i extraescolar. Amb tot això, ens n’hem adonat que malgrat ser diferents hi ha molts aspectes que ens uneixen.

Un dels aspectes més rellevants que ens ha sorprès positivament, ha estat la facilitat de comunicació amb la llengua anglesa que hem tingut amb els participants italians i romanesos. Hem comprovat que podem expressar-nos, compartir opinions, idees i gustos sense cap tipus d’impediment, la qual cosa ens ha enriquit interiorment i ens ha fet valorar molt la importància de l’aprenentatge d’aquesta llengua .

Cal dir que, hi va haver un bon ambient entre tots els participants del projecte. Vam poder crear noves amistats les quals esperem que perdurin i es mantinguin al llarg del temps gràcies a totes les xarxes socials que  faciliten aquesta comunicació. Tampoc deixem de banda la idea de tornar-nos a trobar en un futur no gaire llunyà.

Vam sentir un conjunt d’emocions molt fortes ja que van ser cinc dies viscuts al màxim. Vam realitzar moltes activitats de diferents àmbits, algunes van tenir un caire més cultural i d’altres més lúdiques, tot i que aquestes eren les que predominaven. A conseqüència de tots aquests moments i  activitats realitzades junts,  vam sentir una gran tristesa a l’hora de marxar.

FOTOS

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s