TROBADA ERASMUS+ A TERRASSA

Del 10 al 16 d’abril d’enguany, una delegació formada per deu alumnes i tres professors d’Holanda i una altra, de 8 alumnes i tres professores d’Itàlia varen visitar la nostra escola en el marc de la Trobada Erasmus+ que va tenir lloc a la nostra ciutat.

Al llarg d’aquesta setmana vàrem realitzar tot un programa d’activitats dissenyades per aprofundir en el coneixement de la ciutadania europea i relacionar-nos amb els nostres companys associats del projecte. Els alumnes es varen hostatjar a les nostres cases de manera que vàrem poder compartir moltes experiències juntament amb les nostres famílies. Vam començar la setmana a l’escola amb la presentació de cadascun dels països participants, donant a conèixer la cultura i les tradicions. Llavors, vam fer una visita guiada per tota l’escola i a la tarda vam dur a terme una gimcana pel centre de Terrassa, que havíem organitzat nosaltres.

Durant l’estada, vam protagonitzar activitats relacionades amb la ciutadania i com esdevenir millor ciutadans europeus. Aquestes activitats van comprendre des d’una xerrada amb el Sr. Ferran Tarradellas, director de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, fins a activitats per donar a conèixer la nostra cultura com ara un taller a la seu de la colla castellera dels Minyons de Terrassa.

A l’Ajuntament de Terrassa, el regidor de Serveis Generals i Govern Obert, Sr. Alfredo Vega, ens va rebre i vàrem poder demostrar les nostres habilitats d’oratòria treballades al llarg del projecte duent a terme un debat en anglès entre les diferents delegacions. A més a més, a l’escola vàrem acabar d’adquirir noves competències gràcies a un taller sobre Comunicació no verbal.

D’altra banda, els nostres companys d’Itàlia i Holanda van fer una visita cultural a Barcelona pel barri Gòtic, la Pedrera, la Casa Batlló i Les Rambles de Barcelona.

Fent una valoració més objectiva, tots creiem que poder formar part d’un projecte com aquest, és una gran experiència, ja que a més a més de practicar l’anglès i conèixer una mica més el món que ens envolta, hem pogut conèixer noves persones d’altres països i els hem pogut ensenyar la nostra cultura i les nostres tradicions.

FOTOS

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s