Visita guiada en Francès

El passat dimarts dia 10 de maig, l’alumnat de 3r d’ESO de francès vam tenir el plaer d’assistir a una visita guiada pel Barri Gòtic de Barcelona amb uns guies francesos. Va ser una visita diferent, ja que un dels guies va estar acompanyant la ruta amb la música del seu acordió. Al llarg del matí vam entrar a la Catedral de Barcelona, al claustre, on es troben les relíquies de Santa Eulàlia, patrona de la ciutat, i a l’Església de Santa Maria del Mar, construïda molt ràpidament pels propis habitants de la Rivera. També vam visitar les restes de les columnes romanes i un monument modern en honor als castellers.

Va ser una visita molt dinàmica i entretinguda. Es va entendre tot molt bé i ens agradaria agrair el professorat que ens hi va acompanyar.

Mardi le 10 Mai les élèves de 3ème nous avons eu l’opportunité d’assister à une visite guidée au Quartier Gothique de Barcelone avec des guides français. Ça a été une visite différente, car un des guides nous a accompagné avec son accordéon. Tout au long de la matinée nous avons visité la Cathédrale de Barcelone, son cloître, où se trouvent les reliques de Sainte Eulàlia, la patronnesse de la ville, et l’Église Santa Maria del Mar, construite par les citoyens de la Rivera. Nous avons aussi visité les restes des colonnes romanes et un monument moderne en l’honneur des “castellers”.
Cette visite a été très dynamique et amusante. Nous avons compris les explications en
français et nous aimerons remercier les professeurs accompagnateurs.

FOTOS

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s