Sortida a la Pedrera i el Parlament

El passat dimarts 15 de novembre, els alumnes de 4t d’ESO vam fer una sortida a Barcelona. Vam visitar la Pedrera i el Parlament. La visita a la Pedrera, la vam fer separats. Uns vam fer la visita en francès i els altres, en anglès.

Durant la visita ens van explicar moltes coses interessants sobre Gaudí i la història de la Pedrera. El seu nom ve del material amb la qual està construïda, la pedra. Gaudí la va construir per a la família Milà, inspirant-se en la natura. Per exemple, el terra, que és el mateix que el del Passeig de Gràcia, representa un rusc d’abelles.

During the visit they explained us loads of things about Gaudí and the history of la Pedrera. It takes its name beacause the material that is built, the stone. Gaudí built it for the Milà family. He was inspired by the nature. For example, the floor, that it’s the same of “el Passeig de Gràcia”, represents a beehive.

Lors de la visite on a dit beaucoup de choses intéressantes sur l’histoire de la Pedrera, et de Gaudí. Son nom vient du matériau avec lequel il est construit, la pierre. Gaudí construït la maison pour la famille Milà, inspirée par la nature. Par exemple, la terre qui est le même que le “Passeig de Gracia” représente un nid d’abeilles.

En el parlament vam poder aprendre més coses sobre com funciona la política del nostre país. Vam poder veure la sala on es reuneixen els polítics, que ens va semblar més petita del que sembla a la tele!!!

FOTOS

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s