Convivències a la Molina. 2n d’ESO.

La setmana passada del 14 al 16 de febrer els alumnes de 2n d’ESO vam anar de convivències a La Molina a esquiar a les pistes d’esquí.

Ens ho vam passar súper bé, sobretot quan era al teu primer cop d’esquí i també era el primer cop que veies la neu. Però, és clar, també aquella gent que havia esquiat, també s’ho van passar súper bé.

Tots els dies vam esquiar, el primer dia, per a qui era el seu primer cop, vam aprendre com s’esquiava amb els monitors, que ens van ensenyar molt bé. I al cap d’unes hores ja vam anar a pistes. L’altra gent que ja sabia esquiar va anar directament a pistes. La resta de dies vam anar practicant.

També un moment molt divertit era quan anàvem amb els professors després de dinar i ens deixaven temps lliure per anar a la neu, per esquiar i podíem anar amb els nostres amics i amigues a practicar una mica.

Quan acabàvem d’un dia d’esquí anàvem a l’alberg a relaxar-nos una mica. El pirmer dia a la tarda ens van fer una xerrada sobre la seguretat a la muntanya. El segon dia tots ens vam posar guapos per anar a la discoteca a ballar i cantar una mica amb els nostres amics i amigues.

En general l’experiència ha sigut molt divertida i interessant i la tornaríem a repetir, sobretot les primeres persones que anaven a esquiar i podien tocar i veure la neu per primera vegada a la seva vida.

Alumnes de 2n d’ESO

FOTOS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s